Pressmeddelande

Frankrike underminerar demokratin i EU för att blidka Irans religiösa diktatur

Förenade Föreningar för ett Fritt Iran (FFFI) beklagar franska polisens beslut att förbjuda den iranska oppositionens årliga demonstration i Paris som skulle äga rum den första juli. Det skriver FFFI i ett uttalande publicerade på Newsdesk och tillägger.

”Denna alarmerande utveckling är en direkt följd av EU:s skamliga eftergiftspolitik, vilket belönar regimen för deras terrorism och förtryck istället för att ställa de ansvariga ledarna i Teheran till svars för deras grymheter och oacceptabla agerande.”

”Som EU:s ordförande bör Sverige agera och leda andra medlemsländer för att bryta denna oroande trend. Vi förväntar oss att Sverige och EU slår tillbaka mot den iranska regimens försök att på europeisk mark eliminera oppositionella och demokratikämpar.”

Läs FFFI:s pressmeddelande i sin helhet på Newsdesk, här …