Folkliga protester, Nyheter

Fortsatt regimfientliga demonstrationer i Iran

Just nu: Tiotusentals människor i Teheran deltar just nu i stora demonstrationer mot regimen i den tredje dagen av folkliga protester, enligt rapporter från Iran.

Demonstrationer pågår även i andra städer som i staden Sanandaj i Kurdistan provinsen och Esfehan, . Studenter vid Kurdistan universitet håller en protestaktion och skanderar slagord som ”Ned med diktator!” och ”Revolutionsgardet är ett skam för Iran”.

Demonstrationer mot iranska regimen i sin tredje dag.

Samtidigt rapporteras att iranska regimens repressiva säkerhetsstyrkor har satt in tårgas mot demonstranterna och har skjutit mot folksamlingen. Enligt obekräftade uppgifter har sju demonstranter dödats och flera andra skadats under söndagsprotester.

Vi har sett sju personer ihjälskjutna hittills. ”Det är blodigt” Demonstranter skadas i Teheran