Pressmeddelande

FFFI kallar till demonstration i Stockholm: Stöd folkliga protester i Iran

Lördagen, den 30 november kl. 14, arrangerar svensk- och exiliranier, sympatisörer till Iranska nationella motståndsrådet (NCRI), en demonstration på Sergels torget i Stockholm till stöd för de folkliga protester som pågår i Iran med krav på en demokratisk förändring.

Förenade Föreningar för ett Fritt Iran (FFFI), som deltar i demonstrationen, uppmanar alla demokrativänner i Sverige att medverka för att stödja iranska folkets frihetskamp och deras protester mot prästerskapets envälde.

Tid: Lördagen, den 30 november 2019, kl. 14-16
Plats: Sergels torget, Stockholm
Kontakt för media: Massud Kiani, 073 690 4330 eller Mojtaba Ghotbi, 070 519 2868

För mer information om de folkliga protesterna i Iran, klicka här …