Pressmeddelande

Nej till handel med Iran utan villkor

Regeringen och UD bör villkora fortsatt svensk handel med Teheran med verifierbara förbättringar av de mänskliga rättigheterna.

Svensk- och exiliranier kommer att samlas utanför Stockholms Handelskammares kontor på onsdagen, den 21 Februari, kl. 10-12, för en manifestation i protest mot den iranska delegation som bjudits in för att stärka de bilaterala relationerna och öka handel med Teheranregimen.

Deltagarna kommer att uppmana Stockholms handelskammare att ta sitt ansvar och varna svenska företag för att deras affärer i Iran riskerar att finansiera revolutionsgardets terrorism samt göra dem delaktiga i regimens människorättskränkningar.

Mer information om tid, kontakt samt deltagarnas krav hittas i vårt pressmeddelande på Newsdesk, här …