Motståndsrörelsen

Iransk oppositionsgrupp avslöjar Teheranregimens brott i Syrien

Iranska oppositionsgruppen Folkets mojahedin avslöjade omfattningen av iranska regimens interventioner i Syrien under en presskonferens på onsdagen som direktsändes på nätet.

Qud-stryrkan från iranska regimens revolutionsgarde spelar en stor roll i förödelsen i Aleppo och har satt upp ett nätverk av baser runt den syriska staden.

Regimens terroriststyrka har milismän från Libanon, Irak och Afghanistan under sitt befäl och skickar dem för att döda, rapporterar Washington Times och hänvisar till den iranska oppositionens information under onsdagens presskonferens.

”Revolutionsgardet har samlat en armé på 25.000 iranska revolutionsgardister och milistrupper i och runt Aleppo som är i ruiner. Faktum är att Aleppo har helt ockuperats av revolutionsgardet och dess legosoldater”, avslöjar Folkets mojahedin med hänvisning till sin underrättelserapport om Teherans inblandning i Syrien till stöd för Assadregimen.

”Styrkor under iranska regimens befäl genomför massavrättningar, attackerar civila samt förhindrar evakuering av civila däribland kvinnor och barn”, avslöjar den iranska oppositionsgruppen.

Du kan läsa mer om den iranska oppositionsgruppen Folkets mojahedins nya avslöjande och information, på Iranska nationella motståndsrådet, NCRI:s hemsida, här …