Artikel, Nyheter

Med stöd till Irans opposition kan väst stoppa bomben

Newsmill- Diskussioner om hur omvärlden ska reagera och agera mot det framstående hotet från iranska regimen har återigen tagit fart efter IAEA-rapportens offentliggörande. Förvirringen i diskussionerna är relativ uppenbara. Ett av alternativen och onekligen det mest märkbara i debatten handlar ett militärt angrepp mot Irans nukleära anläggningar, skriver Mojtaba Ghotbi, Förenade Föreningar för ett Fritt Iran.

Vad är då det rätta alternativet? Västvärldens långvariga eftergiftspolitik ivrigt förespråkad av snusförnuftiga experter och godtrogna makthavare i syfte att säkra egna landets kortsiktiga ekonomiska intressen har trots ideliga varningar om förödande konsekvenser medfört att prästerskapets envälde nu utvecklats till att vara världens mest fruktade statsterrorismapparat.

Läs artikel på Newsmill

http://www.newsmill.se/artikel/2011/11/14/med-st-d-till-irans-opposition-kan-v-st-stoppa-bomben