Motståndsrörelsen, Nyheter

Uppdaterad 4: Irakisk attack mot Ashraf med 28 döda, attacken pågår alltjämt

Uppdaterad 15:45: läget i Camp Ashraf fortfarande osäker. Flera internationella nyhetsmedier har rapporterat från massakern i Camp Ashraf. Brist på medicin och lämplig läkarvård på grund av en långvarig medicin blockad är det största hotet mot lägerinvånarna och riskerar att bidra till flera dödsfall.

 Antalet skadade uppgår till 300 där tillståndet är kritisk för minst 19, vilka är i behov av omedelbart vård. Samtidigt rapporteras det om flera demonstrationer av exiliranier i storstäder i Europa utanför olika utrikesdepartement och amerikanska ambassader.

Demonstranterna protesterar mot irakiska styrkors brutala attack mot Camp Ashraf samt krävde kraftiga fördömanden av attacken mot civila i Camp Ashraf. Se svtrapports inslag om massakern mot Camp Ashraf, klicka här Uppdaterad 13:00: En videoklipp från dagens massaker i Camp Ashraf, där irakiska militärfordon kör över försvarslösa invånare i Camp Ashraf, fredagen den 8 april 2011. för att se filmen, klicka här.

 En videoklipp från dagens massaker i Ashraf: Irakiska styrkor förbereder sig för att attackera Camp Ashraf, fredagen den 8 april 2011, på begäran från iranska prästerskapet, klicka här En videoklipp från dagens massaker i Ashraf: Irakiska styrkor attackerar Camp Ashraf på fredagsmorgonen som ledde till 28 mördade efter beskjutning mot de försvarslösa invånarna, klicka här länk till artikel på Aftonbladet, Dödligt våld i Camp Ashraf