Motståndsrörelsen, Nyheter

Anförande av politiska dignitärer mot Ahmadinejads besök i FN

Maryam Rajavi, det Iranska nationella motstånds-rådets valda president höll ett tal via videolänk

Tusentals iranier protesterade mot Mahmoud Ahmadinejads närvaro vid FN: s generalförsamling och fördömde hans besök i New York under en stor demonstration i närheten av FN-högkvarteret den 23 september.

Vid denna historiska sammankomst av iranier i USA hölls anföranden av Maryam Rajavi, det Iranska nationella motståndsrådets valda president, Rudolph Giuliani, f.d. borgmästare i New York samt John Bolton, tidigare USA-ambassadör i FN.

Bland de andra talarna märktes ledamöter från det brittiska och kanadensiska parlamentet, framstående politiska personligheter, amerikanska religiösa ledare, företrädare för de iransk-amerikanska samfunden, universitetsprofessorer, berömda iranska idrottsmän samt släktingar till invånarna i Camp Ashraf.

För utdrag ur anförande av Maryam Rajavi, Giuliani och Bolton, hänvisar FFFI till videoklippet nedan.

http://ncr-iran.org/images/stories/2010/video/ny-protest-23sept2010.wmv