Nyheter

Iranska regimen vidtar åtgärder för att undertrycka protester

Iranska regimen vidtar åtgärder för att undertrycka protester när ramadan går mot sitt slut.

Med avsikt att slå ner folkliga protester och uppror i Iran under den sista fredagen i månaden ramadan, har prästerskapets regim försatt sina repressiva organ i högsta beredskap på Teherans gator för att terrorisera befolkningen. Regimen kallar manövern för ”Inneslutning planen” enligt rapporter från den statliga nyhetsbyrån ISNA på torsdagen.

Chefen för Teherans repressiva statliga säkerhetsstyrkor SSF tillkännagav att ”SSF agenter har identifierat alla de känsliga områdena i staden och stationerat sig på dessa platser för att utföra manövern ”Inneslutning planen” så snabbt som möjligt. ”

Hossein Sajedinia tillade ”Fyra faser i planen har redan genomförts av Teherans SSF under ramadan. SSF kommer att övervaka alla offentliga platser under Quds-dagen och har särskilda åtgärder planerade för denna dag. ”