Opinion

Västvärldens regeringar måste sluta kohandla med Irans regim

På lördag samlas uppemot hundratusen exiliranier i Paris för att manifestera vårt missnöje med den iranska regimen som med president Rohani i spetsen har avrättat över 1 000 personer det senaste året, skriver iranske människorättsaktivisten och medlem i Förenade Föreningar för ett fritt Iran Morteza Sadeghi i en debattartikel på GP

Västvärldens regeringar måste sluta kohandla med Irans regim

Samlingen i Paris den 9:e juli är ett meddelande till västvärlden att sluta med sin kohandel med den iranska regimen. Enligt ledaren för NCRI, Maryam Rajavi är den iranska regimen IS gudfader. Det är dags att västvärldens regeringar tar avstånd från denna diktatur.
De iranska ledarna Khamenei och Rohani bör ställas inför rätta i internationella rättegångar och ställas till svars för sina brott mot mänskliga rättigheter och sin inblandning i krig i Mellanöstern och terrorism i världen.
Läs hela artikeln…