Opinion

Från Coronaviruset till iranska regimens fall

krisskapandet och regimens överlevnad

En blick över irnska regimens historia visar väl att den har garanterat sin överlevnad genom förtrycket av sitt eget folk och export av terrorism och krisskapande.
Regimen tvekar inte att uppnå målet genom att döda miljoner iranier i landet eller över hela världen.

Den iranska regimen har aldrig känt sig ansvarig gentemot iranska folket, När islamofascism regimens grundaren Komeni frågades om hur han kände sig att återvända till Iran, svarade han: ”Ingen känsla.”

Bland kriserna kan nämna: det gisslan dramat av den amerikanska ambassaden, provocera Irak att inleda ett krig, motstånd mot fred, trots att den andra sidan ville ha fred, men han fortsatte kriget för att nå Jerusalem. Det iranska folket kommer ihåg att Khomeini inte accepterade fred i Iran-Irak- kriget och sade; ” kriget var gudomligt” och fortsatte kriget.
En miljon människor dödades och många skadades och till och med barn dödades i kriget.

Man kan tillägga att exportera terrorister till världen, ingripa i kriget i Syrien och Libanon och Yemen, ockupera Irak, gripa och avrätta motståndare i Iran , avrätta mer än 30000 politiska fångar i sommaren 1988, seriemord av reportrar, författare, politiker, andra tänkande in och utomland.

Khamenei har gjort allt som står i hans makt för att överleva sitt styre.
Under dessa år har skapandet av kriserna varit en tillfällig lösning på regimens överlevnad, men tiden har visat att upproren från 2018och 2019 har intensifierat folkets ilska.

Den iranska regimens situation före ankomsten av Corona-viruset

Översvämningar, jordbävningar, gripanden av människorättsaktivister och miljöaktivister, författare, lärare, arbetare, fackföreningar, arresteringar och mord av demonstranter i upproret 2018 och 2019, är exempel på regimens status innan coronaviruset kom.

Morden på ukrainska flygresenärer, striderna mellan regimens grupper, strejker och protester från olika befolkningsgrupper är exempel på regimens situation före krisen.

Regimens kollapsade ekonomi, folkets mod mot regimens grymhet, dödandet av Qasem Soleimani, upproret av det irakiska och libanesiska folket för att ta bort Khameneis ockupationsregim (Khamenei hävdade att han var den högsta religiösa för åtminstone shiiter i världen och Irak , men stod inför upproret av det irakiska folket med bränningen av hans egen fotografier, liksom i Libanon), regimens misslyckande med valet som i sig var en ”storslagen folkomröstning ” och nej till Khameneis styre, därför pressades han i balanserna hemma  , regionala och internationella makter.

Virusutbrottet genom att ljuga om den nya massakern

Coronaviruset sågs först i Qom, ett pilgrimscenter
Förekomsten av Corona-viruset blev offentligt i en av regeringens publikationer, men Khamenei, som desperat behövde visa sitt obligatoriska rally vid årsdagen till den anti-kungliga revolutionen, insåg att ingen hade rätt att sända Corona-nyheter. Viruset sprids bland tusentals pilgrimer som återvänder till sina städer.

Två dagar före valet hörde folk att två personer dog i Corona. Khamenei hade beordrat att inga nyheter om Coronaviruset skulle rapporteras före valet. Khamenei ställde inte ens valet i staden Qom, som var centrum för spridningen av Corona-viruset. Lögnen om förekomsten av

Corona-viruset och dess spridning genomfördes medvetet av Khamenei, som massakrerar mänskligheten.

Denna regim har alltid varit i krig med folket i Iran och världen. Regeringar måste förenas för att förstöra denna medeltida religiösa fascism som har lett till dödsfall av oskyldiga människor i Iran och runt om i världen.

Khamenei dödar således folket och sprider Corona, och folket bojkottade valet helt.
Tyvärr har det höga priset för detta brott betalats av folket.

Corona-viruset, en ”liten katastrof ” för Irans diktatur, Khamenei

Människor dör genom avsiktlig spridning av Coronavirus i passager, gränder och gator i olika iranska städer.

De hjärtskärande klippen sänds ständigt på sociala medier, liksom nyheter om den beklagliga situationen för de Coronadöda samt beredningen av gravarna för liken och deras täckning med kalk.

Å ena sidan planterar Khamenei träd i sin villa och i ett videoklipp säger han: ”att coronavirus är en liten katastrof och övergående”.
Han tillägger att sättet att bota det är att läsa en bön.

Eftersom Khamenei har utsatts folket för massakrer och förintelsen, vet han att med slutet av Corona-virusets epidemi är ett annat virus på väg ut ur den stora ilska bland de människor som förlorade sina nära och kära under dessa år, särskilt i massakern på coronaviruset. Khamenei är orsaken till dessa mord. Brottet han försöker bagatellisera.

-Ljuga för människor om existensen av Corona och Khameneis fatwa om att utföra dödsritualerna är en annan indikation på den avsiktliga spridningen av coronaviruset bland allmänheten.

Från Coronaviruset till regimens fall

Den iranska regimen är väl medveten om att bristen på öppenhet och dekonstruktion och spridning av Corona-viruset enbart berodde på Khameneis avsikter och önskemål. Detta är inte felhantering av virusutbrott utan en kriminell handling och en tyst massaker av 83miljoner.

En regim som inte är gynnsam för folket och som har hört ’nej’ från folket har inte bara kunnat lösa kriser utan avsiktligt har skapat kriser för regimens överlevnad med folkets livs bekostnad i 41 år.

Denna regim kommer att möta ett massdödande av människor med mindre opposition vilket var Khameneis avsikt.

Regimen har sett folkets uppror i 2018, 2019 och vet att den här gången de människor som har passerat Corona-viruset inte kommer att ge upp mullahs diktatur och inte kommer att tillåta regimen att överleva.
Så regimen kommer att döda människor massivt eftersom de vet att folk som har klarat Corona-viruset, förvandlas till ett mirakelvirus för att störta regimen.

Afsaneh Oskouei
2020-03-07