Opinion

Mullorna måste bort

Folkmassorna skanderar ”Iran bort, bort – Irak fri, fri” och  river ner affischer på Khamenei, skriver Behrooz Partow.

Folkupproret i Irak har pågått nu i flera veckor. Irakiska folket har fått nog av korruption och förtryck. Deras vrede är riktat mot mullornas regim i Iran. Folkmassorna skanderar ”Iran bort, bort – Irak fri, fri” och  river ner affischer på Khamenei. De vill befria Irak från Korruption, vanstyre och förtryck som iranska mullor och deras hantlangare i Irak har orsakat. Den islamiska regimen i Iran är roten till allt elände i regionen. Mullornas regim ligger bakom krig och terror överallt i mellanöstern. Mullorna ser Irak, Libanon  som sina kolonier och kalla dem för sin ”strategiska djup”. Det är iranska regimen som ligger bakom våldet som demonstranterna möter. Det iranska regimens prickskyttar som skjuter rakt in i folkmassorna från hustaken.

År 2003 invaderade USA Irak för att sedan lämna landet och folket i stycket.

” Vi lämnar bakom oss ett suveränt och stabilt Irak, ett land med självtillit och en representativ, folkvald regering” sa Barack Obama, men OBAMA LJÖG. Det visste alla redan då och det vet alla idag. Det han gjorde var i själva verket att  lämnade Irak i händerna på Khamenei och hans hantlangare. 

”Majoriteten av Iraks befolkning är shiamuslimer” förklarade Obamaadministrationen. Och därför lät han iranska mullor att våldföra sig på Iraks befolkning på samma sätt som de våldfört sig på Irans befolkning. I flera år härjade Khameneis Hantlangare som Qasem Soleimani, Nori Maleki, Abdolmehdi och Hadi Ameri i Irak.  Resultatet blev hög arbetslöshet, utbredd fattigdom, omfattande korruption och brutalt förtryck.

Irakiska folket har rest sig för att ta tillbaka sitt land och kasta ut mullorna.  Mullorna kommer dock inte att släppa Irak så lätt. Revolutionsgardet och Quds-brigaden har redan dödat flera hundra irakier och sårat tusentals andra. 

Omvärlden måste agera kraftfullt och beslutsamt. Man måste skydda irakiska folket och tvinga islamiska regimen att lämna Irak.

Vi Iranier stödjer våra tappra bröder och systrar i Irak. Deras kamp är vår kamp. Vi står enade mot  Quds-brigaden och Badr-brigaden. Sida vid sida kämpar vi för att avvisa Khamenei och hans hantlangare dit de hör hemma, till HELVETET.

Behrooz Pertow
2019 11 09
Behrooz Pertow
2019 11 09