Nyheter

Varför vi supportrar Mojahedin

Eftersom de är de mest aktiva, organiserade, förenade, effektiva, modiga, hederliga, utbildade, icke-korrupta, ärliga, offrande.

Eftersom regimen avrättade +120 000 av våra nära och kära för att ha talat mot islamisk fundamentalism och vi kommer inte att ge upp förrän vi får rättvisa för våra offer och för våra barn. Tills vi uppnår de mest grundläggande #HumanRights i vår nation. Vi kommer att motstå iranska regimen.

Eftersom MEK: s kvinnor leder motståndet. Kvinnor är den mest undertryckta gruppen i Iran. Som Ashraf sa: ”en kvinna som tvingas vara ett verktyg hemma kan aldrig lära upp ett samhällets värderingar” och det är därför den misogynistiska mullahs hat och fruktar MEK:s motstånd.

Eftersom MEK är den mest inflytelserika oppositionen i hela världen. Medan fienden kallar MEK för en ’sekt’. En sekt skulle inte ha kontor över hela världen internationellt samhälle med direktkontakt med supportrar/ sympatisörer, offentligt kärleksfull motstånd mot den ockuperande och brutala regimen i #Iran. Det är figurer, värdigheter och människor.

Eftersom MEK visade barmhärtighet mot mullahs legosoldater under deras väpnade kamp mot IRI-soldater. Om MEK var ”terrorister” skulle alla dessa  basijier och andra hjärntvättade iranier som kämpade för regimen avrättas.

På deras ledarskapskvaliteter

 Eftersom om MEK var en ”obetydlig grouplet”, skulle regimen inte genera sig själv genom att offentligt och fega massakera sin obeväpnade motståndare och därmed få internationell fördömelse, sanktioner och förlora ytterligare legitimitet i ögonen på det iranska folket och världen.

Eftersom de dödade våra vänner och vi tog en ed mot Gud och oss själva att fortsätta deras kamp mot frihet och demokrati. Vad det än är.

Eftersom utan dem, oavsett hur illa vi ville ha frihet som individer, skulle det inte finnas någon kärna att samlas runt och initiera en massiv nationell rörelse mot frihet och demokrati.

 Eftersom ungdomen förtjänar ett Iran där de kan fira och skratta utan rädsla. Där flickor och pojkar har lika möjligheter att vara som de vill vara. Där barnen kan vara barn i ett fritt Iran.

Mohsen Sadr

2019-10-09 Stockholm