Pressmeddelande

Stockholm: ​Manifestationer till stöd för regimkritiska protester i Iran

FFFI, svensk- och exiliranier samt sympatisörer till Iranska nationella motståndsrådet (NCRI) arrangerar flera stödmanifestationer i Stockholm denna vecka i solidaritet med iranska folket och deras landsomfattande uppror mot prästerskapet.

De folkliga protesterna mot prästerskapets styre fortsatte för sjätte dagen i rad i flera iranska städer under onsdagen trots massiva säkerhetspådrag från regimen.

Deltagarna kommer att stödja de pågående regimkritiska protesterna över hela landet och folkets krav på en demokratisk förändring.

De kommer att uppmana regeringen och UD att inte bara fördöma iranska regimens brutala kväsning utan agera tillsammans med allierade i FN och i EU för att ställa sig bakom iranska folkets strävan efter ett fritt och demokratiskt Iran samt vidta konkreta åtgärder för att stoppa regimens dödande och arrestering av demonstranter.

För ytterligare information läs FFFI:s pressmeddelande om manifestationerna på Newsdesks hemsida, här …