Nyheter

IRGC befällhavare: Ahmadinejads avvikelse är farlig

Irans Islamiska Revolutionsgardets (IRGC) politiska sekretär, Befälhavaren Javani , beskrev Ahmadinejad-Mashaei bandet som en korrupt, bedräglig och makthungrig grupp som sticker upp sitt fula huvud i regimen.

I en artikel publicerad av nyhetsbyrån Fars,  revolutionsgardets språkrör,  beskriv Javani den uppstående krisen mellan makthavarnas topp som farligt.

” I revolutionens bana är vår nuvarande kondition sådan att vi står inför många allvarliga hottecken och varningar. Vi måste ta dessa varningar på allvar i syfte att passera säkert genom denna fas och det här stadiet….Avvikelse hotar för närvarande den iranska folkets islamiska revolutionen ”sade han.

 ”Dagens varningssignaler som tillhandahålls av religiösa ledare och opinionsbildare,visar faran i en annan typ avvikelse med en annan form och innehåll.  Nu, med hjälp av den strategi för infiltration som lyckas att få stöd bland hög rankade position innehavare, en korrumperad, bedrägligt, makthungrig och sataniska gruppen, skapad oro i hjärtat hos dem som älskar regimen, och baserat på just denna ångest, farans klockorna går igen . ”