Nyheter

Bin Ladins död hårt slag mot terrorismens gudfader i Iran

Usama bin Ladins död är ett hårt slag mot prästerskapets religiösa envälde som är den centrala och primära beskyddaren av internationell terrorism.

Under de senaste tio åren har prästerskapets regim dragit mest nytta av Bin Laden och Al-Qadea som dess praktiska bundsförvant.

Utan Khomeinis regim, skulle det inte ha funnits någon grund för genomträngande manifestationen för terrorism i denna världsdel.

Terrorismens och fundamentalismens hjärta finns i Qom och Teheran. Iranska folket som de första offren för islamiska despotism och massaker på oskyldiga människor under förevändning av islam och islamiskt styre, delar samma smärta och känsla som familjer och anhöriga till terrorismens offer i USA, Irak och andra delar av världen.

Förenade Föreningar för ett Fritt Iran, FFFI, understryker behovet av att genomföra rättvisa mot Khamenei, Ahmadinejad och deras ombud i Irak som är mördare av oskyldiga och försvarslösa invånare i Ashraf.

Med störtandet av den härskande religiösa diktaturen i Iran samt eliminering av det islamiska revolutionsgardet (IRGC) och dess utländska arm i terroriststyrkan Qods, skulle terrorism och islamisk fanatism utrotas i denna del av världen.