Nyheter

Irans högste ledare: Vi betalade ett högt pris för atomavtalet

I ett svar till Hassan Rohanis brev, skrev regimens högste ledare Ali Khamenei att “Iran” har betalat ett högt pris för atomavtalet. Han varnade samtidigt att Teheran ska fortsätta vara på sin vakt när det gäller sin gamla fiende USA.

“Vi har betalat ett högt pris för det som vi har åstadkommit. … Men jag upprepar åter vikten av att vara vaksam när det gäller svek och förräderi från arroganta länder, särskilt USA”, sade Khamenei i ett tal som sändes av regimens statliga television.

“Washington bör fortfarande behandlas med misstänksamhet. Var försiktig så att den andra sidan uppfyller alla sina åtaganden till fullo. Kommentarer från vissa amerikanska politiker under de sista två, tre dagarna är misstänksamma”, tillade han, utan att precisera.