Motståndsrörelsen, Nyheter

Maryam Rajavi ska vittna inför kongressen

MR congressIranska nationella motståndsrådets valda president Maryam Rajavi ska vittna inför amerikanska representanthusets utskott för terrorism, icke-spridningsfrågor och handel under en utfrågning på onsdagen via videolänk, enligt utskottets hemsida.

http://foreignaffairs.house.gov/hearing/subcommittee-hearing-isis-defining-enemy

Hon ska bland annat ta upp om Camp Liberty-invånarnas utsatta situation, bristen på skydd samt tidigare attacker mot lägret som organiserat av iranska regimen.

Hon ska även diskutera hoten mot de försvarslösa medlemmarna av iranska oppositionen, Folkets mojahedin bosatta i Camp Liberty i Irak från shiitiska miliser i landet som växer allt stärkare tack vare iranska regimens militära och finansiella stöd i skuggan av Islamiska statens våld och framfart i landet