Nyheter

44 gripna för deltagande i en fest med “blandat kön”

Iranska regimens repressiva säkerhetsstyrkor grep 44 män och kvinnor i staden Fereydunkenar i provinsen Mazandaran, norra Iran, för att ha deltagit i en fest med “blandat kön”.

Polischefen i staden, Mehdi Narimani, sade att ”polisen genomfört en framgångsrik operation där 44 personer greps”. Enligt revolutionsgardets nyhetsbyrå Fars som citerade Mehdi Narimani var de flesta av de 44 personer som greps från Teheran.

Polisen har inte avslöjat identiteten på de arresterade men sex dyra lyxbilar har enligt uppgifter beslagtagits i samband med räden.

Iranska regimens statliga säkerhetsstyrkor har under senaste tiden intensifierat sina tillslag mot iranska folkets hem under olika förevändningar i syfte att terrorisera befolkningen och skapa en atmosfär av rädsla i samhället.